Mi és a RecyCool

Turi, butik köntösben.

Rólunk

Sok szeretettel üdvözlünk minden kedves látogatót!

Vállalkozásunk ötlete 2020 decemberében született és nem haboztunk egy percet sem, 2021 januárjában el is "indítottuk". Viszont az eredeti terv eléggé megváltozott, hisz webshopnak indultunk és fizikális üzletként üzemelünk 2021 tavasza óta.
Szeretnénk egy olyan értéket képviselni a divatban, ahol a használtruha vásárlása új fogalmat nyer. A "turkáló" szót hátrahagyva, egy szuper kis helyet szeretnénk Nektek adni, ahol Mindenki megtalálhatja a számára kedves darabokat, ahol szívesen tölti az idejét, kikapcsolódásként (igen, én vallom, hogy a vásárlás tényleg relaxáló hatású.. :) ) és ezt a pénztárcája sem fogja úgy bánni, mint egy plázában.
Szeretnénk, ha együtt találnánk meg Veletek azokat a kincseket, amit kedvencetekként hordhattok. Persze ehhez sok segítségre lesz szükségünk Tőletek, hogy közösen tudjunk fejlődni, aszerint, hogy Nektek mik az elvárásaitok, igényeitek. A sikert a Ti elégedettségetekben szeretnénk mérni.
2021 nyara óta vesszük át vásárlóinktól a megunt ruháikat, és ez a rendszer töretlenül fejlődik.
2022 októbere óta Szeged belvárosában találhatjátok meg a kis kincsesdobozunkat, ahová mostanra szinte minden nap érkezik a vásárlóinktól az "áru", így már csak ebből tevődik össze a készletünk.
Várunk továbbra is Mindenkit sok szeretettel és reméljük, hogy Ti is megtaláljátok az új kedvenc ruhátok egy megunt helyett! 


Szép napot,
RecyCool csapata