Ruhaleadás

Hozd be megunt ruháidat és vásárolj nálunk féláron!

Ruhaleadás menete

Sziasztok!

Szegedi üzletünkben lehetőségetek van használt (de jó állapotú!) ruháitok leadására. Az átvétel folyamatát és lényegét az alábbi pontokban próbálom találjátok:

1. Egyelőre csak RUHANEMŰKET és TÁSKÁKAT tudunk átvenni.
Ékszert csak kiváló állapot esetén, CIPŐKET pedig egyáltalán NEM!!

2. Arra szeretnénk Titeket kérni, hogy 1 alkalommal egyszerre 10-15 darab ruhát hozzatok be maximum! Ezen felül kérlek tisztán, kimosott állapotban hozzátok be őket! Ez azért fontos számunkra, mert az üzletbe általunk is mosott ruhák kerülnek ki!

3. A ruháitokért cserébe "pénz egyenleget" fogtok kapni 1 kártyára, melyet 1 éven belül tudtok felhasználni az üzletben. A behozott ruhákért kapott összeget a vásárolt ruhák értékének maximum 50%-áig tudjátok felhasználni.

Egy példa: behozott ruháidért cserébe kapsz 5000 Ft-nyi összeget. Tegyük fel, hogy találsz pár dolgot és az éppen vásárolni kívánt ruhák értéke 6000 Ft. Ebben az esetben a kártyádról 3000 Ft kerül levonásra és 3000 Ft-ot kell kifizetned mellé. Tehát a kártyán lévő 5000Ft-ból levonom a 3000 Ft-ot és marad rajta 2000 Ft. A megmaradt összegedet a következő vásárlás során tudod felhasználni ugyanígy.

4. A kártyátok levásárolhatósága érvényes az összes ruhaneműre, kiegészítőre és ékszerre, viszont a cipők esetében annyi változik, hogy azok összegéből maximum 1000 Ft-ot tudunk levonni. Tehát, ha 1 cipő 4290 Ft-ba kerül, akkor 3290 Ft-ot kell kifizetnetek, és 1000 Ft-ot fogunk levonni a kártyátokról.

5. A ruhák átvételének helye: RecyCool, Szeged, Feketesas u. 22.

Bármilyen kérdésetek van, keressetek bátran személyesen, bármelyik online felületen vagy telefonon!